Kattens Verden Forvirrer Deg?

Katter er grasiøse, kjærlige og vakre. Katter er noe som mange hjem har, og de er også ute og bor på gatene i noen tilfeller. Det kan være vanskelig å leve med en katt for første gang. Slike intelligente, raske dyr kan være sta og trenger spesielle teknikker.

Oppbevare din katten opptatt av gjør din egen dangly leker. Ved hjelp av myk bomull tau, kuttet en lengde på ca to meter. Knyt en knute i den ene enden. Tie en knute om lag tre inches fra motsatt ende. Løse tauet under denne knuten. Fest tauet til baksiden av en kjøkken stol for katten din å spille.

Hvis din katten er en utendørs katten eller en katten det har en vanen av får ytterside, de nød lated legitimasjonen. Katten burde har en sikkerheten krage og en ID tag. Sikkerheten krage det ha elastisk bånd tillate kattene å komme ut av det krage hvis de bli den fanget opp på et eller annet. En ID-kode eller en implantert mikrobrikke kan hjelpe katten din med å komme tilbake hvis de går tapt.

Velg en mat av høy kvalitet. Nøkkelen til en sunn katt starter med ernæring. Ta en titt på ingrediensetiketten. Hvis du ser på de fleste «populære» kommersielle kattematvarer, kan du bli overrasket over å se den øverste ingrediensen oppført er mais. Katter er rovdyr, så se etter en mat med ekte kjøtt som den øverste ingrediensen. Du kan betale mer på forhånd, men disse matvarene er ofte mer ernæringsmessig tett, noe som betyr at katten din spiser mindre og posen varer lenger.

Få tak i en vannfontene for kjæledyr. Katter kan være utsatt for dehydrering, og rennende vann lokker dem til å drikke. Det er en evolusjonær vane som utviklet seg fordi i naturen, rennende vann er mindre sannsynlig å være forurenset enn en stillestående basseng. Kjæledyret ditt vil nyte vannet mer, og vil drikke oftere.

Hvis hunden og katten din er bestevenner, sørg for å holde dem atskilt etter loppebehandling. Hundens loppeprodukter er svært farlige for katter. Katter som kommer i kontakt med hundeloppeprodukter dør ofte. Pass på å bruke bare katteprodukter på katten din og bare hundeprodukter på hunden din.

En billig gummi velkommen mat hjelper oppbevare katten næringen av din gulvet. Denne er likeledes en stor verktøyet å oppbevare din katten fra oppsporer søppel ute av boksen. Black gummimatter koste ca tre dollar på dollar butikker. Putte din katten næringen fat opp på ettall og din søppel bokse med opp på en annen.

Ikke mat katten din noen form for menneskelig mat som inneholder bein i den. Hvis du gir katten kylling eller fisk, sørg for å fjerne bein på forhånd for å hindre kvelningsfare. Hakk maten du serverer i små biter for å gjøre det lettere å fordøye for katten din.

Det vil være en lek å holde katten i kontroll når du bruker informasjonen i denne artikkelen. Det er mulig å trene en katt. Selv om det kan være vanskelig å trene en katt, er det i virkeligheten like sannsynlig at de er veloppdragne og trente som din typiske hund.