Øk Kunnskapen Din Om Katter Med Disse Kattetipsene

Katter er fantastiske skapninger. Uavhengig og kjærlig på samme tid, gjør de ideelle kjæledyr. Før du tar med en katt inn i hjemmet ditt, er det imidlertid viktig å utdanne deg på kattepleie slik at du vet hva du skal gjøre og hva du kan forvente. Bruk de nyttige tipsene som er beskrevet i denne artikkelen, for å sikre at katten din blir tatt godt vare på.

Hvis du har utendørs kattene, vær sikker på motløs skade som Coyotes, besitte og vaskebjørn av bringe katten næringen innendørs om aften. Feed dine katter første i morgen, og sørg for at det ikke er mat igjen ved mørkets frembrudd. Denne ville oppbevare din kattene pengeskap fra angripe og lidelsen.

Lag et gratis leketøy til katten din ved å plassere litt tørr ris eller noen tørre bønner i en tom pilleflaske. Lukk lokket og rull den rotete leketøyet over gulvet. De fleste katter kan ikke motstå lyden og bevegelsen. Du kan også knytte en lengde på garn rundt halsen på flasken for å lage en trekkleke eller et dangly leketøy.

Velg en mat av høy kvalitet. Nøkkelen til en sunn katt starter med ernæring. Ta en titt på ingrediensetiketten. Hvis du ser på de fleste «populære» kommersielle kattematvarer, kan du bli overrasket over å se den øverste ingrediensen oppført er mais. Katter er rovdyr, så se etter en mat med ekte kjøtt som den øverste ingrediensen. Du kan betale mer på forhånd, men disse matvarene er ofte mer ernæringsmessig tett, noe som betyr at katten din spiser mindre og posen varer lenger.

Lek med katten din ved hjelp av skikkelige katteleker. Katter elsker leker som hjelper dem å føle seg som rovdyrene de tror de er. Prøv å holde deg til leker som hjelper dem å danse rundt eller hoppe. Dette kan også hjelpe dem å bruke ekstra energi ved å hoppe på leker i stedet for folks føtter.

Din katten nødvendig en krage og tag hvis den går ytterside. Kattene kanne streife omkring far, så en tag ville sikre du finner seg rask når de ‘ bortkommet. Få telefonnummeret inngravert på taggen.

Aldri ha din katten declawed. Mange misforstår declawing, tenker det er enkel fjerning av en katt ‘ s spiker. Dette er ikke sant. Faktisk, det veterinarian må fjerne overdelen knoke jevnsides med det Claw under fremgangsmåten. Dette kan resultere i leddgikt smerte senere i livet og mange atferdsproblemer, for eksempel bite. Det er mange alternativer fra skrape innlegg til lim-på klo caps som kan beskytte dine eiendeler fra en katt klør uten å ty til en slik hard kirurgisk løsning.

Uavhengige, intelligente og kjærlige katter kan lage eksepsjonelle kjæledyr. Før du bestemmer deg for å adoptere en katt, er det imidlertid en god ide å utdanne deg på riktig kattepleie. Bruk all informasjonen du har lært fra denne artikkelen for å ta godt vare på katten din og holde henne sunn i mange år fremover.