Omsorg For Katten Din: Viktige Tips Og Triks

Katter er nysgjerrige skapninger. Selv om de er uavhengige, trenger katter også tid med sine eiere. De kan være forvirrende noen ganger, men det er ingenting som en rensende katt på fanget ditt. Bruk disse tipsene for å forstå din kattevenn.

Å beskytte katten mot husholdningskjemikamikaler er noe du kanskje allerede vet, men visste du at det er like viktig å beskytte dem mot medisiner? Vanlige over diskmedisiner som ibuprofen kan være giftig for katten din, selv i små doser. Hold medisinen trygt utilgjengelig for katten din.

Hold katten sunn og ikke-finicky ved å innføre et variert kosthold. Alltid kjøpe flere forskjellige merker av mat og rotere dem. På denne måte, din katten ville bli brukt til å prøver og aksepterer ny smaker. Hvis en mat merkevare går ut av Business, vil du alltid ha mange andre akseptable valg å tilby.

Hold kattens pels sunt ved å gi dem et supplement til ernæringsmessige gjær. Ernæringsmessige gjær er et billig supplement som finnes i de fleste helsekost butikker. Bare Dryss litt på kattens tørr mat, eller bland den med våt mat. Ikke bare de elsker hvordan det smaker, men det er fullt av proteiner og vitaminer som vil holde dem ser sitt beste!

Du kan holde katten borte fra elektriske ledninger ved å sprøyte dem med litt bittert eple. Katter som elsker å tygge må holdes borte fra ledninger. En billig måte å skjule elektriske ledninger på er å tre dem gjennom brukte papirhåndkleruller. Hvis du eier elektroniske enheter med tynne ledninger, bør du holde dem utenfor kattens rekkevidde når du ikke bruker dem.

Finn et søppel som katten din har. Annerledes søppel ha annerledes lukt og teksturer, så hjelpe din katten å finner en søppel det han er vanligvis behagelig med benytter. Kattene vanligvis har lyst til oppbevare saker det likt skjønt, så dont ‘ eksperiment også ofte eller din katten kanskje unngå avfallet bokse med.

Stund det er en aldeles normal for en hunden å pese alot av klokken, du burde være skremt hvis du legge merke til din katten gjør den. Det kan bare være et lite tilfelle av angst, men i noen tilfeller er det noe mye mer alvorlig som hjerte eller åndedretts nød.

Mange folk ikke innser at det er helt normalt for deg å ta katter på turer slik at de kan få mosjon og frisk luft. Der er spesiell seletøy fremstilt for du å bruk med din katten. Hvis du bruk det type det var fremstilt for hundene, det er en sjanse din katten kanne komme unna.

Det er ikke nødvendig å bade en katt siden de er i stand til å gjøre det meste av sin rengjøring av seg selv. Det bare vei det du burde bad en katten er hvis det er et eller annet opp på deres belegge det har ikke gå av for en fint lengden av tid, like olje og kjemikaliene.

Katter er veldig vanskelig å tyde, men de er definitivt lojale kjæledyr. Bruk tipsene du nettopp leste, til å ta vare på katten din. En katt er en følgesvenn som alle kan glede seg over, og å ta godt vare på dem er en fin måte å betale dem tilbake for hvor mye de beriker livet ditt.